fbpx

Ефективно управление на автопарка за повече безопасност и рентабилност

Открийте как можете да автоматизирате и опростите рутинните си процедури с VDO FLEET.

VDO Fleet предоставя облачно базирано решение, което ви позволява да спазвате безопасно законовите изисквания, да управлявате ефективно вашите водачи и вашия автопарк и да се възползвате от нови възможности.

 • Готов за използване незабавно – след регистрация можете да започнете да използвате VDO Fleet веднага.
 • Не са необходими познания в ИТ сферата – нямате нужда от ИТ персонал на място за настройка и поддръжка.
 • Достъпен по всяко време и отвсякъде –информацията за вашия автопарк е достъпна 24/7 и на всеки компютър. За да използвате VDO Fleet, всичко, от което се нуждаете, е достъп до интернет и вашите данни за вход.
 • Напълно адаптивен – В зависимост от вашите нужди можете да добавяте или премахвате потребители по всяко време. Можете също изберете от 24 национални езика и ги адаптирайте към вашите потребители.
 • VDO fleet е интергриран с фабричните системи за получаване на данни на:

Освен че, ще можете да:

 • Архивирате и предоставяте данни по всяко време в съответсвие със закона;
 • Наблюдавате целия автопарк с един клик;
 • Управлявате риска от глоби;
 • Бъдете информирани по всяко време;
 • Контролирате оперативните разходи.

Ще имате и достъп до 25 персонализирани справки, които да послужат във ежедневните ви отчети:

VDO Fleet гарантира, че изпълнявате законовите си задължения за архивиране и може да предостави всички данни с натискане на един бутон в случай на проверка. Автоматично управление на VDO Fleet Tachograph архивира картата на водача и данните за автомобила. Данните, защитени по този начин, се запазват за дълго време в съответствие със законовите времеви рамки и се изтрива след изтичане на крайния срок.

Цялата ви нужна информация може да откриете с един поглед на началния екран на Вашия VDO fleet:

Когато правите график, трябва да знаете кога вашите водачи ще бъдат на разположение и с колко оставащо време за шофиране разполагат. VDO Fleet ви помага не само като показва текущо шофиране и почивка, но също така взема предвид различните европейски разпоредби за работното време, като например изискванията за нощен труд.

Вече не се нуждаете от различни изчислителни програми, тъй като имате всичко в една система. Автоматично генерираните и изпратени писма дават информация за вашите водачи като можете да генерирате резюме на изминатите километри, работните времена и взетите почивки с цел по-лесно изчисление на свършената работа и начисляването на хонорари.

Но, може да не разчитате само на сухи цифри, а да извадите, графики, които да ви ориентират по-лесно във визуалните показатели на всеки един от Вашите водачи.

А знаете ли, че с новия DTCO 4.1 вече преминаването на граница се записва автоматично?

Изваждайте лесно и бързо отчети за работните времена и изминатите километри във определени държави, както ежедневно така и сумарно за определен период

Управлявайте рисковете от налагане на глоби.

Винаги трябва да знаете къде се намирате по отношение на финансовия риск за компанията. Услугата за каталог на нарушения на VDO комбинира данни от интелигентния тахограф с вида на нарушението и специфични за държавата глоби. Това ви помага да определите текущия риск от глоба след всяко изтегляне на данни от тахографа. Вече не е необходимо ръчно да изчислявате възможни нарушения.

VDO Fleet ви позволява да контролирате риска от налагане на глоби.

VDO Fleet живи данни:

Колко пъти ви се е случвало водача да ви каже, че не може да вземе определен товар, защото няма повече работно време за деня/седмицата? Сложете край на това сега! С помощта на допълнителен хардуер, VDO Fleet ви дава живи данни от тахографа на водача, където и да се намира той. Може веднага да прецените кой товар може да бъде взет и кой не.

Планирайте по добре, насочвайте по правилно вашите водачи и оптимизирайте бизнеса си. Управлявайте възможността да видите точно кой и кога се налага да почива и на кой колко работно време му остава за деня, като по този начин можете да насочите водача към правилното място за товарене/разтоварване или почивка.

Получавайте информация, не само за маршрута и нарушенията, но и за работното време на водача. Всяка една позиционираща система може да ви покаже от къде е минал автомобила, но би ли ви показала дали във маршрута има само шофиране или на тахографа е била маркирана и товаро-разтоварна дейност – друга работа? Това влияе върху работния ден на водача, и вие по този начин може да оптимизирате работното време на вашите служители.

Вашите данни. Вашите отчети. Поемете контрол. Напълно автоматично на вашият имейл или онлайн в реално време!

Избягвайте опасностите и рисковете, улеснявайте проверките за безопасност и подобрявайте работните си процеси. Нашите решения за безопасност са перфектният инструмент за вас, за да усъвършенствате управлението на вашия автопарк, наред с повишаване на защитата.

Нека ви помогнем!

VDO Fleet е толкова индивидуален, колкото и вашият автопарк. Ще се радваме ви покажем как VDO Fleet може да ви помогне да се съобразите с всички законови изисквания безопасно и удобно. Като специалисти можем да ви посъветваме как да направите своя автопарк приспособен за бъдещето с уеб услугите на VDO Fleet.

  Scroll to Top