За нас

Венци ЕООД

Компанията ни е създадена през 1995 г. и от началото на своето съществуване работи в автомобилния сектор.

Първоначално основната ни дейност започва с продажба на автомобили. Няколко години по-късно фирмата разширява своята дейност и се специализира в областта на тахографите.

За последните 15 години нашата фирма израстна и се превърна в един от най-големите дистрибутори на едро и дребно на тахографи, части и аксесоари за тях в България. Благодарение на нашите внимателно подбрани канали за дистрибуция, ние сме основен доставчик за България на тахошайби и ролки за дигитални тахографи HAUG, резервни части за всички видове тахографи, софтуер за анализ на данни от дигитални тахографи и карти на водачи, а от 2008 г. сме и официален представител на новото поколение дигитални тахографи EFAS.

Идеалното съчетание на гъвкавост, надеждност, личен контакт, конкурентни цени, бързо обслужване и адаптация към непрекъснато променящите се нужди на потребителите, са основните стълбове на нашата философия и причината, поради която броят на нашите клиенти постоянно нараства.

За да отговорим на тях и техните очаквания, ние създадохме най-голямата сервизна мрежа за обслужване на тахографи в България.

Професионализъм на техниците и високотехнологично оборудвани лаборатории са минималните изисквания към сервизите ни в страната.