fbpx

За нас

Накратко за Тахо Венци​

Компанията ни е създадена през 1995 г. и от началото на своето съществуване работи в автомобилния сектор. Първоначалната ни основна дейност е продажба на автомобили. Няколко години по-късно разширяваме своята дейност и се специализираме в областта на тахографите.

През последните 20 години Тахо Венци се превърна в един от най-големите дистрибутори на едро и дребно на тахографи, части и аксесоари за тях в България. Благодарение на нашите внимателно подбрани канали за дистрибуция, ние сме основен доставчик за България на тахошайби и ролки за дигитални тахографи, резервни части за всички видове тахографи, софтуер и хардуер за анализ на данни от дигитални тахографи и карти на водачи, а от месец септември 2022г. и официален представител на Continental VDO за България.

Идеалното съчетание на гъвкавост, надеждност, личен контакт, конкурентни цени, бързо обслужване и адаптация към непрекъснато променящите се нужди на потребителите, са основните стълбове на нашата философия и причината, поради която броят на нашите клиенти постоянно нараства.

За да отговорим на Вашите очаквания, ние създадохме най-голямата сервизна мрежа за обслужване на тахографи в България.

Scroll to Top