fbpx

Tахо Венци е официален представител на Continental VDO за България

Continental е пионер в разработката на технологии и услуги за устойчива и свързана мобилност. Основана през 1871 г., технологичната компания предлага безопасни, ефективни, интелигентни и достъпни решения за превозни средства, машини, трафик и транспорт. През 2016 г. Continental генерира продажби от 40,5 милиарда евро и в момента има повече от 230 000 служители в 56 държави.

Продуктовото портфолио за различни видове превозни средства включва: инструментални клъстери, мултифункционални и хед-ъп дисплеи, контролни блокове, системи за контрол на достъпа и информация за гумите, радиостанции, информационно-развлекателни системи, входни устройства, контролни панели, блокове за климатичен контрол, софтуер, кокпити като както и услуги и решения за телематика и интелигентни транспортни системи.

VDO е немска марка на Continental Automotive, която произвежда автомобилна електроника и мехатроника за задвижвания, както и системи за управление на двигателя. Произвежда пълна гама от продукти за тахографи, управление на тахографски данни и телематика.

При нас освен актуална информация за всички VDO продукти произведени от Continental, гаранционно и извън гаранционно обслужване, можете да получите и експертни съвети и оптимизация на процесите, свързани с управлението на автопарка, и разбира се, професионална поддръжка на вашия VDO тахограф.

Scroll to Top