Стандартни условия

Закупена от вас стока може да бъде върната, без да посочвате причини за това, в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката (чл. 50 от ЗЗП).

Моля, обърнете внимание, че това е валидно, само ако стоката не е разпечатана, ползвана, или с нарушен търговски вид, и при всички други условия по чл.55 от ЗЗП.

Разноските по връщането на закупената стока са за сметка на купувача.

Как става връщането?

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите писмено за решението си да се откажете от покупката (договора за продажба) с недвусмислено заявление. Можете да го направите, като ни изпратите писмо на адрес store@tacho.bg, в което посочвате: вашето име, адрес и телефонен номер, както и информация за поръчката, от която искате да се откажете. Моля при уведомяването ни, изпратете ни писмото от имейл адреса, който сте използвали при покупката.

Ще получите на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.

След това

Ние ще ви възстановим всички плащания, които сме получи от вас, вкл. разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи за доставка, свързани с избран от вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас) без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни от получаването на вашият отказ.

От вас очакваме

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на адреса, от който сте ги получили (Подателя) без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.

Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките.

Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.